Христо Сираков
На снимката: Христо Сираков

Бизнесменът Христо Сираков почина на 64 години. В началото на миналата седмица издателят на „Плейбой“ бе хоспитализиран спешно след инсулт. По-голямата част от времето на извънредното положение той е изкарал на вилата си в Щъркелово гнездо и от там координирал предстоящия еротичен конкурс „Мис Плеймейт“.

На Сираков бе направена операция за разширяване стеснените кръвоносни съдове, за да се възстанови мозъчната дейност. В продължение на няколко дни родният Хю Хефнър бе настанен в реанимацията на една от столичните болници.

Бизнесменът е роден в София на 28 юни 1956 г. Майка му е лекар по дентална медицина, а баща му работи в сферата на авиацията. Христо завършва средното си образование във Френската гимназия в София. След това учи в лицей в Париж. Бизнес интересите му са разностранни, в България е ивестен най-вече с начинанията си в шоубизнеса. От няколко години участваше в организацията на конкурса „Мис Плеймейт“.

Сираков бе известен с отношенията си с множество родни красавици и беше чест гост на телевизионни предавания, имащи отношение към светските събития, в които той самият бе и редовен участник.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!