Ало, Ало, Ивет, Мими

Любимият на няколко поколения сериал „Ало, Ало” е оставил трайна следва в нашето съзнание. Начинът, по който Рене от ресторанта се опитваше да маневрира между статуквото и съпротивата е разсмял не един или двама. Но в сериала имаше и други емблематични персонажи. Днес ще ви разкажем за сервитьорските от ресторанта  – Ивет и Мими:

ИВЕТ

„О, Ивет” – „О, Рюне”, последвано от „Ама, че си глупава”  – са едни от най-култовите фрази от сериала, свързани с тайната афера между Рене и сервитьорката Ивет.

Актрисата, изиграла сексапилната Иветl, се казва Вики Мишел. Тя е родена на 14 декември 1950г. в Есекс, Великобритания.

Вики посещавала театрално училище и бързо получила работа в много сериали и филми, но най-емблематично си остава участието й в „Ало, Ало”.

Баща й бил търговец на риба, а майка й – актриса. Преди Вики да поеме по стъпките на майка си, тя мечтаела да стане балерина. Сестра й Ан Мишел също е актриса и писателка.

Вики има стотици участия в телевизионни и филмови продукции, както и много роли в театъра.

Днес тя е на 69 години. Вижте как се е променила:

МИМИ

Мими беше другата любовница на Рене. Тя също има достойно място в емблематичния сериал. Истинското й име е Сю Ходж. Родена е на 4 юни 1957г. в Есекс, Великобритания, като Сюзън Дохдж.

Омъжена е за Кийт Ричардс от 2003г. Сю също искала да стане танцьорка, но открила, че страстта й към киното и театъра е по-голяма.

Днес тя е на 62 години. Вижте как се е променила:

Вижте как изглежда днес Хер Флик от Гестапо – ТУК

Или любимата му секретарка Хелга – ТУК

Сещате ли се за лейтенант Грубер? Ето как се е променил през годините – ТУК

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук