Тара Рийд става известна с ролята си на Виктория в хитовата комедийна поредица филми „Америкaнски пай”. През 1999 г., когато излезе първият филм, всички си мислехме, че Тара я очаква светло холивудско бъдеще и че винаги ще си остане толкова секси. За съжаление нито едно от двете не се случи.

Всъщност първият успешен за нея филм е „Големият Лебовски” (The Big Lebowski), който се появява в кината година преди „Американски пай“. До тук се изчерпват и успешните филми за Тара. След ленти като „Devil’s Pond” и „My Boss’ Daughter” кариерата на Рийд тръгва надолу.

За сметка на това тя не пести сили да ходи по партита и да употребява без мярка алкохол, а може би и някои забранени субстанции. Затова през 2008 г. тя започва рехабилитация.

Още едно лошо решение, което Рийд взима в живота си е да си направи две пластични операции – една за уголемяване на гърдите и една липосукция. Гърдите си искала да промени, защото според нея те не били еднакви. А липосукцията направила, защото искала да има плочки на корема.

За нещастие и двете интервенции се превръщат в пълен провал и Рийд заприличва повече на хирургически експеримент, отколкото на секси красавицата, която помним от края на 90-те. Алкохолът и наркотиците най-вероятно също са оказали своето влияние.

През последните години актрисата пази унищожителни диети, от които изглежда плашещо слаба. Някои от феновете й започнали да се притесняват за живота й.

Така 42-гдишната актриса трудно може да бъде оприличена на красавицата от „Американски пай”, в която се влюбиха всички тийнейджъри и не само. Рийд обаче не крие, че все още обича да купонясва. А е започнала и да се снима във филми на Боливуд… Е, може там да има повече кариерен успех.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук