Ралица Стоянова
На снимката: Ралица Стоянова

В корена на съществуването си всички си приличаме и сме едно. Но, разбира се, всяка страна си има нейните правила. С много неща и аз не съм съгласна, но когато влизаш в чуждия двор е добре да се съобразиш с изискванията на собственика му и да ги спазиш. Това каза специално за ДЕБАТИ.БГ актрисата Ралица Стоянова, която познаваме от театъра, дублажа и нашумелия филм „Жените наистина плачат“.

Талантливата актриса съвсем наскоро посети Техеран с представлението „Шахнаме – Сказание за Зал“.

Ралица Стоянова

„Там беше нужно всички момичета да носим кърпа на главата си, което в началото ме накара да изпитам вътрешен бунт, но в един момент започваш да навлизаш в техния свят и да ги разбереш и приемеш. Не вярвам, че съществува норма за нормално и ненормално, не знам и кой определя това,  но вярвам, че е добре да не пречиш и да не вредиш на друг. Със себе си  прави каквото искаш“, каза тя.

Актрисата коментира и случващото се в Украйна. По думите и няма оправдание за агресията.

„Агресията е част от света, а Путин е чакал този момент много дълго време. Това е един фанатик и всички оправдания за действията му са безмислени. Надявам се, че това ще бъде началото на края на един самозабравил се човек и той ще бъде свален именно от народа си.

Ако искате да разберете повече подробности за представлението „Шахнаме – Сказание за Зал“, което може да гледате в утрешния 6-ти март в театър Азарян, както и защо е добре да не съдим чуждите култури, какво положително може да си вземем от тях и каква е разликата в кухнята на кукления и драматичния театър, четете цялото интервю с Ралица Стоянова ТУК.

"Шахнаме - Сказание за Зал"
Снимка от представлението „Шахнаме – Сказание за Зал“

Още новини за култура – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук