Британската медия „Дейли Таймс” пише обширен материал, в който хвали почивката в Слънчев бряг. Изтъкват се евтините цени и безбройните възможности за забавления:

Слънчев бряг е най-големият български морски курорт и е невероятно място за отмора, докато за търсещите силни усещания, също има възможности за спортуване.

Има и оживена търговска алея с магазини, сергии и ресторанти, с възможности за наемане на скутер, ако ви мързи да ходите.

Вечерните забавления също са добре застъпени с барове, клубове и казина.

Добрата новина е, че не трябва да чупите касичката си, защото бирата струва само 1 лира, а цялото семейство може да се нахрани спокойно за 30 паунда.

Семействата могат да ходят на мини голф, аквапарк или в някоя от многобройните детски площадки.

Близо до Слънчев бряг се намира и защитеният от ЮНЕСКО стар град на Несебър – един от най-древните европейски градове и световно културно наследство.

Несебър е разделен на две части – стар и нов град. Впечатляващата мелница по пътя към стария град, калдъръмените улички и множеството християнски храмове, заедно с архитектурата, са само част от нещата, на които може да се насладите в Несебър.

Има много магазини за сувенири и ресторанти, предлагащи предимно ястия с морски дарове. Това е място, на което можете да се разхождате в продължение на часове.

Несебър има археологически музей и колекция от невероятни археологически находки.

С две думи, ваканцията в Слънчев бряг може да Ви предложи много – от спокойна почивка до купони до зори.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!