На снимката: премиерът Борисов /снимка: Фейсбук, кадър/

Време е да сме състрадателни и смирени, да сме добри, да сме по-човечни, написа премиерът Бойко Борисов в поздравлението си за Рождество Христова на официалния си „Фейсбук“ профил. Премиерът отбеляза, че след такава тежка година си даваме сметка кои са най-съществените неща и най-силно оценяваме възможността да видим близките си и приятелите си здрави.

Ето и цялото обръщение на Борисов:

Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен винаги с надежда за по – добри и светли дни.

Това са моментите със семейството, срещите с приятели, споделянето, детските усмивки. Тази година е необичайна. Сега най-силно оценяваме възможността да видим близките си и приятелите си здрави.

Много са нещата, които доскоро смятахме за даденост, а днес виждаме колко са значими. Да можем да споделим празника с любимите си хора – ще е най-големият подарък. След такава тежка година, си даваме сметка кои са най-съществените неща.

Време е да сме състрадателни и смирени, да сме добри, да сме по-човечни. Бъдете живи и здрави – това наистина е най-важното. С Божията помощ и с работа ще излезем от тази пандемия и ще превъзмогнем кризата.

Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен винаги с надежда за по – добри и…

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 24 декември 2020 г.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!