На снимката: принц Уилям и Кейт Мидълтън

Въпреки че изпълняват своите публични кралски задължения и изглеждат спокойни, Кейт Мидълтън и принц Уилям преживяват истинска драма в дома си, пише „Глоуб“. Изданието съобщава, че херцогинята на Кеймбридж е много загрижена за съпруга си, който се бори с физически и ментални проблеми, и го моли да потърси професионална психологическа помощ.

Уилям „се пропуква“ под тежестта на стреса, с който трябваше да се справи миналата година след напускането на Хари и срамът, който принц Ейндрю хвърли върху кралското семейство заради приятелството си с Джефри Епщайн, организирал проституцията на непълнолетни момичета, съобщава изданието.

Но истинският шок, в който „Глоуб“ хвърля читателите си, е новината за това, че принцът страда от рядък и трудно лечим вид рак. Принцът отдавна живее с много малко сън и става все по-слаб. Кейт е отчаяна, защото се страхува да не остане без съпруга си и бащата на трите им деца, разкри източник, близък до кралското семейство.

В допълнение към убеждаването му да се обърне за помощ към професионалисти, Кейт постоянно напомня на Уилям, че не трябва да приема нещата толкова сериозно. Но този съвет не е лесен за прилагане на практика.

„Уилям е на крачка от ръба. Той отдавна живее с много малко сън и става все по-слаб и по-слаб. Той вече почти няма апетит“, каза източникът.

Според него принцът буквално е „разяждан от чувствата си и горчивината, която изпитва към Хари и чичо си Ейндрю“.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!