руски вещици

Окултната организация „Империята на най-силните вещици“ проведе специален обряд с магически кръг в помощ на Русия и лично на президента Путин. От „Империя“-та явно са решили, че въпреки резултата от 77% на последните избори държавният глава се нуждае от подкрепа, пише „Настоящее время“.

На 5 февруари няколко десетки жени, които претендират, че са вещици и практикуват това, което смятат за магия, се събраха заедно в Москва и произнесоха заклинания като:

„Който слуша и не слуша, който вижда и не вижда, който е бил, е и ще бъде, няма да забрави словата ми – въздигни се с величие, сило на Русия, направлявай пътя на Владимир Путин истинно и праведно – чрез словото ми.“

Това е едно от заклинанията, произнесени по време на обряда, на който не е имало никакви портрети на президента или окултни аксесоари, освен черни плащове и книги в ръцете.

Основателката на „Империя“-та Альона Полин, представила се като потомствена вещица, поясни, че обрядът е за благото на Русия, а президентът е лицето на страната.

Другите вещици са също твърде лоялни към Владимир Владимирович.

„Обстановката в страната е тежка и ние поддържаме президента със силите, които владеем“ – обясни вещицата Ирина.

На въпрос защо обстановката  е тежка и с кого се бори Путин, тя отвърна:

„С всички, които го нападат. И ние искаме да стане така, че тези зложелатели да замълчат.“

За въпросните зложелатели и враговете на руския президент магьосниците са предвидили проклятие:

„Който идва при нас със зло, който си отива от нас със зло, който вреди и говори злобно, за вечни и безкрайни векове – проклети да са враговете, враговете проклети!“

Кои са тези врагове, обаче, участничките в кръга не успяха да уточнят.

„Кръгът на силата“ е разчетен по число, време и място, поясни Альона Полин. Всичко е пресметнато така, че енергията да преминава правилно. Кръгът е предназначен да подобри качеството на живота на Земята чрез Русия. Самият обряд представлява просто четене от книгата на главната московска вещица и продължава 20 минути. Вещиците са убедени, че това изпълнение без съмнение ще увеличи силата на Путин.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук