убит

Обвиняем за теглене на пари от чужда дебитна карта е избягал от сградата на ОД на МВР в Разград във вторник. 28-годишният Емил Великов е обявен за общодържавно издирване.

Задържан е с постановление на Окръжната прокуратура в Разград до 72 часа за кражба в условията на опасен рецидив.

Инцидентът е станал в сградата на ОД на МВР в Разград, където обвиняемият е бил разпитван от разследващ полицай, след което му е било повдигнато обвинение. В момента, в който Великов трябвало да подпише разпита и постановлението, се наложило разследващият полицай да излезе от кабинета си, за да окаже методическа помощ на свой колега. Обвиняемият е бил оставен за наблюдение на друг разследващ полицай.

В този момент осъжданият многократно Емил напуснал кабинета, преминал пред постовия полицай и излязъл сградата на ОД на МВР.

Великов проникнал в чужд дом, от който откраднал дамска чанта с портфейл с 200 лева. В чантата намерил и дебитна карта със записан ПИН-код. След това с 5 трансакции успял да изтегли общо 200 лева. Престъплението е било през 2018 г. След като мъжът не бил установен, делото било спряно. Преди дни Емил бил установен като извършител на деянието и задържан.

В ОД на МВР е започнала вътрешна проверка по случая.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук