Космос

Риалити шоу подарява билет за полет в космоса на победителя. Режисьорите на предаването „Space Hero“ искат да направят Космоса да изглежда достъпен за всеки. Финалистът в предаването ще се сдобие с билет за пътуване до Международната космическа станция, съобщава Axios.

24 играчи от цял свят се борят за билет за космоса

Шоуто, което в момента е в етап на подготовка за провеждане,ще е в телевизионен риалити формат с 24 състезатели, които се състезават за голямата награда – билет на борда на кораб за Международната космическа станция.

Играчите живеят в космическо село

Тези 24 състезатели от цял свят по време на снимките ще живеят в космическо село. В него състезателите ще се учат да боравят и да оцеляват сред космически технологии. Те са разработени от десетки международни учени от космически агенции по света.

Физическата и умствената сила са приоритет

Състезанието ще се фокусира върху изпитване на физическата и умствената сила на участниците в подготовката за космически полет. Целта е най-добрият, най-издържливият и най-адаптивният да се подготви по време на телевизионното шоу за реалния полет в косвмоса, разказват от екипа на предаването. Те щателно ще търсят реални провокации към участниците в телевизионния формат, за да са сигурни, че на финала ще излъчат най-добрия от играчите.

Да се научиш да живееш в космоса

Участниците в телевизионното шоу реално ще се подготвят за живот в космоса.

„Драмата, която ще имаме в космическото село, няма да е свързана с последното парче тоалетна хартия и кой кого ще изгони. Това е съвсем различна драма.

Драмата е в осъзнаването на това къде се намирате и как да оцелеете в космоса“,

казва Томас Риймър , съосновател на шоуто.

Предаването „Space Hero“ вече има договорен билет за победителя си. Късметлията ще лети на борда на космическа мисия Axiom, която се очаква да се реализира през 2023 година.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук