Ричърд Гиър, принцеса Даяна и Силвестър Сталоун

Холивудските актьори Ричард Гиър и Силвестър Сталоун веднъж почти са били пред юмручен бой заради вниманието на принцеса Даяна на вечеря в дома на сър Елтън Джон.

Двете холивудски суперзвезди са били поразени от чара на британската кралска особа при срещата им на вечеря в дома на сър Елтън Джон в началото на 90-те години на миналия век и почти са имали физически сблъсък, когато Сталоун е проявил ревност заради вниманието, което Даяна е отделила на Гиър.

В откъс от новата си книга „Аз: Елтън Джон Официална автобиография“, Елтън Джон споделя:

„Най-особената сцена беше моментът, в който Ричард Гиър и Даяна изглеждаха много ангажирани един с друг. В този момент тя се раздели с Чарлз, а Ричард се раздели със Синди Крофорд. Двамата заедно седнаха пред камината, увлечени в разговор. Докато останалите разговаряхме, нямаше как да не забележа странната атмосфера в стаята. Съдейки по начина, по който изглеждаха, новоразцъфналото приятелство на Даяна и Ричард Гиър изобщо не се хареса на Силвестър Сталоун.“

Елтън Джон обяснява как по-късно Сталоун и Гиър са изчезнали преди вечеря и са открити извън залата, готови да влязат в юмручен бой заради вниманието на Даяна. Партньорът на Елтън Джон – Дейвид Фърниш, успява да уталожи ситуацията, преструвайки се, че не е забелязал драмата. Въпреки това, Сталоун продължил да е бесен до края на вечерта.

Елтън каза: „Оказа се, че той /Дейвид Фърниш – бел. ред./, е открил Силвестър Сталоун и Ричард Гиър в коридора, приближени един към друг очевидно на път да уредят борбата за вниманието на Даяна с юмруци. Той успял да успокои нещата, като се преструвал, че не е забелязал какво става и с репликата: ‘Хей, момчета! Време за вечеря!’ всичко приключило, но Силвестър очевидно все още не бил щастлив.

“След вечеря Даяна и Ричард Гиър възобновиха разговора си пред камината.“, завършва разказа си сър Елтън Джон.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук