Определението в заглавието не е сексистко изказване, защото така се самоописва младата актриса, модел и интернет-сензация Шарлът Маккини. 26-годишната Инстаграм-звездичка се утвърди като присъствие в социалните мрежи с предизвикателните си фотографии и участие в популярни реклами.

Родена е във Флорида, а майка й е канадка. Шарлът като малка е имала дислексия и споделя, че търпяла много унижения в гимназията заради това и заради ранното си физическо развитие. Малки били, глупави били, подигравали й се, можем да кажем от днешна гледна точка, докато цъкаме с език над снимките й.

На 17-годишна възраст бъдещата съблазнителка, която се самоопределя като „бомба със съблазнителни извивки и огромен бюст“ напуска гимназията и избира кариерата на модел. Тъй като в началото трудно си намирала агенция, се насочила към представяне в „Инстаграм“, където нейното портфолио скоро било оценено. Шарлът отдава дължимото на социалните мрежи, които й помогнаха да напредне и сега тя има договор с агенцията „Уилхелмина модълс“.

Блондинката се появи на редица популярни реклами, вкл. на 49-ия Супербоул, като в нейна полза работеше това, че е „изцяло естествена“. В някои отзиви е наречена и „следващата Кейт Ъптън“, а това сравнение си е нещо.

От 2015 година хубавицата се снима и в музикални клипове. Филмовата й кариера започва през 2006 година, като тя засега няма големи роли, но времето е пред нея. През 2017 година Шарлът мина и през „Спасители на плажа“ в ролята на Джулия.

Разбира се, такива жени никога не бива да бъдат вземани за спасителки в реалния живот, защото ще имат обратен ефект. Почти няма мъже, които не биха глътнали малко солена вода, за да бъдат плътно прегърнати от някоя като Шарлът Маккини и извлечени на брега.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!