Ако сте съгласни със сентенцията „Адът – това са другите”, тогава този ресторант е за вас. Той е собственост на японци, но се намира в Манхатън и там може на спокойствие да се насладите на любимия си рамен по класическа рецепта и то без да има нужда да осъществявате какъвто и да било контакт с останалите хора.

Интериорът на заведението е направен така, че да избегнете изцяло неприятното усещане от комуникацията с други хора, ако това са вашите предпочитания.

ресторант

Ресторантът Иширан е съставен от 46 индивидуални кабини от двете страни на помещението. Кухнята е разположена в стената между двете отделения. Поръчката си можете да дадете написана на хартия през малко отворче, водещо към кухнята, за да избегнете дори контакта с персонала на заведението.

Според собствениците на ресторанта целта му е била да се осигури максимално спокойствие на клиентите, за да могат да се насладят на любимия си рамен без да бъдат разсейвани от страничната обстановка.

ресторант

Всъщност Иширан са верига от 77 ресторанта главно в Япония. Вече има подобни заведения и в Ню Йорк, Хонг Конг и Тайван. Всички ресторанти споделят една и съща класическа рецепта за рамен със свински бульон и пресни нудли.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!