Селин Дион

На 30 март канадската певица Селин Дион ще отпразнува 50-годишния си юбилей. Тя вече може да се върне към пеенето, след като по лекарска препоръка трябваше да анулира повечето си концерти. За да се извини за това на почитателите си, тя реши да направи световно турне, което да включва и Австралия и Нова Зеландия. Така певицата ще може да отбележи петдесетгодишния си юбилей на сцената.

Изпълнителката на „My Heart Will Go On“ е предвидила също така и серия от представления в „Сизърс палас“ в Лас Вегас от 27 март до 9 юни. На сцената на казиното тя ще се появи 26 пъти. „Има ли по-хубаво място на света, за да отпразнуваш 50 г.?“, радостно заяви Селин Дион в интервю за австралийското списание „Стелар“.

„Аз не съм много по рождените дни – обясни тя – така беше дори и когато бях на 20 г. За да бъда честна, предпочитам да изнеса концерт. Цифрата 5 е моят щастлив номер, така че нямам търпение да навърша 50 г.“.

Селин няма да забрави семейството си и ще празнува рождения си ден заобиколена от тримата си сина: Рене – Шарл, Нелсън и Еди. Звездата ще празнува рождения си ден далеч от шумотевицата, с която ежедневно е обградена.

„Може би ще отидем на боулинг или на кино, или пък ще си останем в къщи да се излежаваме в леглото гледайки канала на „Дисни“ и хапвайки сандвичи с пържени яйца и фъстъчено масло. Ще бъде прекрасно“.

В заключение звездата сподели, че за децата й всъщност няма значение на колко години става.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук