Баба Ванга, предсказания

Баба Ванга – сляпата пророчица, за която мнозина твърдят, че е предсказала „Ислямска държава“, атентатите от 11 септември и Брекзит, е провидяла и серия от нещастия  през 2019, съобщава „Експрес“. Те все още имат време да случат и между тях са икономически срив в Европейския съюз, заболяване на Доналд Тръмп и метеорит, който ще удари Русия.

Баба Ванга

За сляпата българка, починала през 1996 година от рак на гърдата, се твърди, че  е имала видения за бъдещи събития чак до 51 век, когато щял да дойде краят на Вселената.

Според Ванга, родена в Струмица под пълното име Вангелия Пандева Димитрова, 2019 година щяла бъде изпълнена с природни бедствия, икономически катастрофи и опасности за живота на световни лидери.

Баба Ванга

Баба Ванга е казала, че член на охранителния екип на президента Владимир Путин ще направи опит да го убие до края на годината. Самият Путин е разкрил, че е бил цел на 4 покушения и затова се е обградил с елитен тим от снайперисти. Идеята да бъде пазен от снайперисти била дадена на руския лидер от починалия кубински вожд Фидел Кастро, който сам преживя около 50 опита за убийство.

Президентът Путин обаче не е единственият лидер на световна сила, който е под заплаха до края на годината, според Баба Ванга.

Прорицателката е казала, че президентът на САЩ Доналд Тръмп ще падне болен от мистериозна болест, която ще му причини гадене, пищене в ушите, мозъчно увреждане и загуба на слух. Подобни симптоми вече се появиха сред американски дипломати в Куба и Китай. Предполага се, че може да са били изложени на китайско звуково оръжие, но според китайски медии симптомите може да се дължат на „прекалена работа с бръмбари и подслушвателна техника“.

Баба Ванга

Ванга, за която се твърди и че е предсказала цунамито от 2004 година, убило близо 228 000 души, предупреди, че друго цунами ще удари Азия и ще заличи няколко държави там и по целия свят, включително Пакистан, Индия, Япония и Индонезия.

Помежду другите страхотии, Баба Ванга е видяла и икономически срив в ЕС и метеорит, който ще порази Русия.

Мистичката е изгубила зрението си на 12-годишна възраст, когато е изчезнала за 4 дни след мощна буря. Няколко дни след намирането й тя загубила зрението си.

Ясновидката стана известна в годините на Втората световна война с лечебното си докосване. Посещавана е от няколко български държавни дейци, включително от българския цар Борис Трети.

Баба Ванга

Може би най-известното й предсказание е относно терористичната атака в Ню Йорк на 11 септември 2001 година. Твърди се, че е казала:

„Ужас, ужас! Американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманените птици! Вълците ще вият в храстите и невинна кръв ще блика!“

9/11

Атаката срещу небостъргачите-близнаци отне живота на 2977 души, а 25 000 имаха най-различни травми и наранявания.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!