Арнолд Шварценегер е познат на аудиторията като екшън герой, но една от най-любимите ни роли е във филма „Близнаци“, където той си партнира с нисичкия Дени де Вито. В лентата Арнолд играе ролята на Джулиъс Бенедикт, който е учен, живеещ на остров някъде в района между Куба и Австралия. Когато узнава, че има брат-близнак, той захвърля всичко, скача в лодката и се впуска да гребе към най близкото летище. Междувременно в Щатите Дани де Вито, който играе Винсент, го е закъсал. Той е професионален измамник, уплътняващ свободното си време с аматьорски измами, а хобито му е да задига луксозни коли от паркинга на летището. Точно по времето, когато Арнолд пристига в Америка, Де Вито е хвърлен в затвора по обвинение за неплащане на паркингови такси. Естествено, той не вярва, че този мускулест тип, Арнолд, му е близнак. Малко хора биха го повярвали. Но, все пак, щом човекът има дебела пачка. Филмът е низ от забавни случки и бе един от любимите на много зрители от края на 80-те години на миналия век.

30 години след излизането му – през пролетта на 2018 г., започват снимките на „Тризнаци“. Това, както се досещате, ще бъде продължението на култовата комедия „Близнаци“. В интервю пред медиите бившият губернатор на Калифорния разкри, че сценарият е завършен. „Режисьорът е много доволен от наличните материали и се готви да нанесе някои корекции, което звучи като музика за ушите ми. Смятам, че в началото на следващата година ще можем да започнем снимки. Всички участници са много щастливи от възможността да работят по този филм“, заяви „терминаторът“.

Съгласно сценария, братята Джулиъс и Винсент се срещат със заченатия в епруветка техен трети брат, в изпълнение на Еди Мърфи. Режисьорското кресло е заето от Айвън Райтман, а сценарият е дело на Раян Диксън и Джош Гад. Премиерата е планирана за 2019 г.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук