Днес в парламента лидерът на „Атака” Волен Сидеров коментира скандалното си поведение в БНТ от преди дни. Той обяви, че ще съди Националната телевизия, тъй като са били нарушени правата му. Сидеров се закани, че ще търси правата си по съдебен път, ако БНТ му отказва достъп до телевизията.

Депутатът се обърна към председателя на парламента Цвета Караянчева и председателя на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова със следните думи:

Видях, че тук в парламента отношение взеха (Цвета)Караянчева и (Даниела) Дариткова, което въобще не им е работа. Само да им кажа, че те нямат никакво право да се занимават с мен – какво говоря, какви идеи изразявам и как се държа. Те могат да дават съвети на мъжете си в кухнята – Дариткова и Караянчева. Не на мен, който съм се създал сам, който съм направил партия, който съм правил политика, когато те са били комсомолки и са викали в КПСС в  БКП, а сега викат „Да живее НАТО”.

Така че, ако обичат Караянчева и Дариткова да не ми дават съвети как да се държа, кое е допустимо и кое не е допустимо. Те са последните, които могат да сложат такива рамки или да очертават такива категории.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!