залози

Чували ли сте популярната мисъл „Спортните фенове са готови да правят прогнози за всичко.“? Това отдавна е факт и букмейкърите го знаят. Брандове като Winbet отдавна обръщат внимание и на някои по-интересни предложения, които не са спорт. Светът предлага разнообразие от прогнози, които са далече от спортните, но същевременно продължават да бъдат особено вълнуващи за аудиторията. Точно такива ще открием в така наречената секция за специални прогнози.

Макар и да носят толкова гръмкото име, в тях няма нищо толкова специални или сложно, колкото бихме могли да допуснем. До голяма степен, всички предложения са доказателство, че дори и хората, които не са запалени по спортните дисциплини, могат да се възползват от платформата на операторите. В тази секция ще открием някои развлекателни залози, както и доста впечатляващи предложения, които биха накарали всеки да се замисли.

Най-често ще срещнем някои холивудски предложения, които идват под формата на следващите победители за наградите Оскар, както и за присъствието на музикалните награди „Еми“ за творчество, албум и изпълнител на годината. Обикновено тези събития винаги привличат критиците и дават сериозни поводи за размисъл, но със сигурност не са единствените.

След като говорим за размисъл, нека не забравяме, че букмейкърите рядко пропускат и политиката. Тя винаги крие доста специални изненади и почитателите ѝ никога не пропускат възможността да направят своя прогноза. Реномираните брандове вече приемат залози за следващия американски президент, за някои по-интересни маневри от сцената на Великобритания и много други. Впрочем това е доста специален залог, който при успех инкасира и сериозни печалби.

Ако горните не са чак такава голяма страст и не сте меломан, киноман или почитател на политиката, не се отчайвайте, риалити форматите също имат една интересна секция, като и самите предложения са обвързани с развитието на шоуто. Феновете на Биг Брадър и Сървайвър могат да номинират победител или следващ изгонен, а почитателите на Netflix не трябва да се разочароват, защото от скоро и сериалите започнаха да дават предпоставка за правенето на прогнози.

Една приятна новина е, че някой има шансовете да стане доста богат, ако вярва в науката и има прогноза за компанията, която първа смята да изпрати човек на Марс. Точно така, такива прогнози също са отворени и на този етап, особено след като се намираме в по-ранна фаза, можем да си представяме и какви точно коефициенти се дават. Ако сте почитатели на религията, някои букмейкъри приемат залог и за следващия глава на Католическата църква, като дори има и кандидати, от които да избираме.

С други думи изобщо не е трудно да открием, че в този вид залози абсолютно всичко е възможно, а макар и да нямат нищо общо със спорта, няма как да се разминем без прогнози и малко по-точни анализи, все пак искаме да се състезаваме до последно и да рискуваме отговорно, а точно това ще бъде винаги в наша полза, следователно трябва да следим не само предаването, но и да се опитваме да предскажем настроението на играчите, публиката и всички налични фактори, влияещи пряко на самото представяне.

Това не е най-голямото предизвикателство и със сигурност има по-малко посоки, в които предаването или някой друг по-специален формат да се развие, спрямо спортните залози, но ако говорим за политика, там всичко става още по-сложно и точно това пък го прави и по-интересно.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!