Корнелия Нинова

Корнелия Нинова представи в НДК проекта „Визия за България“, изготвен от БСП и претендиращ, че предлага нов модел за развитие на страната. В изготвянето му са участвали членове на Националния съвет на партията, народни представители, членове на общински и областни структури на партията, както и представители на граждански организации.

„Не предлагаме алтернатива на ГЕРБ, а алтернатива на системата, създадена в годините на прехода, за която всички партии имаме принос – каза лидерът на БСП – Днес не се обръщаме към политическите си опоненти, днес се обръщаме към народа си. Можем ли да събудим и обединим националната си енергия? Да сложим карай на прехода, да очертаем хоризонт и друг път за развитие на България?“

Проектодокументът е представен на вниманието на Национално съвещание, в което участват членове на НС на БСП, народни представители, председатели на областни и общински съвети на БСП, кметове, коалиционни партньори, представители на граждански организации, експерти, журналисти.

Лидерът на БСП призова за обединение на обществото по всички ключови въпроси, които са важни за страната. Предложенията на левицата за промяна са в четири сектора: икономика и доходи, регионално развитие, здравеопазване и образование.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук