Христо Шопов
Снимка: БНТ

Жената, която твърди, че е заплашена с пистолет от актьора Христо Шопов, е заснела с видео спречкването.

На кадрите на Патриша Тийвс се чува репликата „Ще те убия“, но не става ясно дали актьорът носи пистолет, показва репортаж на БНТ.

Както стана ясно по-рано днес, актьорът е задържан от МВР. По първоначална информация актьорът направил забележка за шум на жената, тя го блъснала и той я избутал.

Христо Шопов твърди, че не е извадил оръжие. Според първоначална информация полицията е иззела от актьора три законно притежавани от него пистолета.

Разказът на потърпевшата се различава от този на Шопов.

По думите ѝ до заплахите се стига след междусъседски спор.

От кадрите на спречкването се вижда как пострадалата Патриша Тийвс пита актьора „Ела, какво ще направиш сега? Ще ме нападнеш ли?“, последвано от спречкване.

Жената живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния кв. „Малинова долина“ от няколко години.

Патриша Тийвс
Снимка: БНТ

Твърди, че отношенията ѝ с тях отдавна са обтегнати заради спор за кучета.

Според разказа на Патриша вчера тя паркира колата си пред гаража, а Мариана, съпругата на Шопов, паркира след нея така, че колата на Патриша не може да излезе.

Патриша отива на вечеря с такси и вдига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта вижда своята чистачка счупена и възниква скандал.

„Нейният съпруг, с когото не съм говорилa преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записвах това и те се ядосаха и искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, опитайки се да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари, както виждате с юмрук“, твърди Патриша Тийвс.

Още новини от деня – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук