Няма значение колко прогресивен и толерантен става светът, има нещо, които никога няма да се променят. Много хетеросексуални мъже биха възприели като обида, ако ги наречете хомосексуалисти.

Медицината, а и не само, вече до такава степен се промениха, че в днешно време е много трудно да различите една жена/мъж от един транссексуален.

Да, правилно прочетохте. В следващата класация ще видите най-сексапилните транссексуални жени (мъже), които лесно бихте сбъркали с някоя мацка.

№1 Кармен Карера

Челюстта й може да е малко ръбеста и да е доста висока за жена, но това по никакъв начин не би ви подсказало, че тя всъщност някога е била мъж. Визията й е толкова впечатляваща, че със сигурност някой би я „забърсал” в някой бар.

№2 Валентин де Хин

Квадратната челюст и брадичката й предизвикват подозрение, но когато за пръв път видите снимка на холандската красавица Валентин де Хин със сигурност ще насочите вниманието си към устните й. Ако някой обикновен момък я зърне на плажа, неговият транссексуален радар със сигурност няма да се активизира веднага.

№3 Инес Рау

Инес Рау, френски модел от северноафрикански произход. В момента тя живее и работи в Ню Йорк. Единственото, което я отличава от онези мацки в „Спасители на плажа” е, че е родена като мъж. Добре, че има хирурзи, които да се погрижат за това. Когато е едва на 16 години, Инес се отървава от генетичното доказателство, че някога е била мъж. Днес тя доста често позира гола.

№4 Амая Скот

Преди 10-20 години трицепсите на Амая можеха и да я издадат, но не и днес, особено след като става все по-популярно жените да вдигат тежести. Амая Скот наистина е гореща мацка. 29-годишната манекенка също е родена като мъж, но на 17-годишна възраст решава, че иска да е жена. За целта си слага импланти в гърдите, дупето, променя си и лицето. Днес тя е модел на бельо и често може да я видите на червения килим.

№5 Клаудия Чариз

Клаудия Чариз е международна сензация, която се състезаваше в „Следващия топ модел на Америка” и телевизионните предавания на Дженис Дикинсън през 2008 г.

Въпреки че не спечели нито един от двата конкурса за модели, светът забеляза зашеметяващия й външен вид и перфектно оформеното тяло.

Чариз не се отказа и се появи в телевизионното шоу на Тайра Банкс, където се състезава с други транссексуални модели. При всички положения, ако не знаехте, че някога е била мъж, никога нямаше да заподозрете.

№6 Чамила Асанка

Чамила Асанка е висока и с умерено широки рамене. Тя има силно изпъкнала челюст, но има и много положителни черти. Представете си, че сте на плажа и видите Чамила. Признайте си – никога няма да й откажете, ако тя поиска да се забавлявате с нея. Чамила е модел на бельо и бански и определено е една от най-сексапилните транссексуални жени.

№7 Джена Талакова

Джена Талакова е канадска транссексуална кралица на красотата. С дългата си руса коса, огромно деколте и красива усмивка, тя напомня за друга Джена, на чиито „филми“ много мъже са се наслаждавали.

Тази Джена спечели канадския конкурс за красота за транссексуални. Участва и в Мис Вселена – факт, който породи множество коментари. Въпреки че не спечели, Джена използва участията си в тези конкурси като трамплин за процъфтяваща кариера в модата.

№8 Нонг Пой

Родена във Виетнам през 1986 г. като мъж, Нонг Пой се идентифицира като жена толкова дълго, колкото може да си спомни. Тя разказва, че до тийнейджърска възраст се притеснявала да разкрие истинската си същност, притеснявайки се от реакцията на родителите си. Все пак на 17 години Пой се подлага на операция за смяна на пола.

Тя също е участвала в много конкурси за красота, част от които печели. Тя е истинска азиатска красавица и ако я видите отблизо, без да знаете истината за нея, няма начин да разберете, че някога е била пич.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!