Музикален фестивал Astroworld

Травис Скот ще плати погребенията на всички, които загубиха живота си при трагичния инцидент на фестивала „Astorworld“ в Хюстън в петък.

Сега Скот, който отмени насрочен концерт в Лас Вегас, защото е твърде „съкрушен“, за да пее, обеща да финансира разходите за погребенията на онези, които за съжаление са починали, и предложи психиатрична помощ на засегнатите от трагедията.

Освен това, Травис си партнира с BetterHelp за предоставяне на безплатна, индивидуална онлайн терапия и работи в тясно сътрудничество с MHA на Хюстън (Mental Health America), за да насочи всеки, който се нуждае от подходяща грижа за психичното здраве.

Травис Скот
На снимката: Травис Скот

„Травис продължава да води активни разговори с градската администрация на Хюстън и правоприлагащите органи, за да отдаде почит и да помогне на лицата и семействата на тези, които са присъствали или са замесени в трагедията“, се казва в изявление.

Припомняме, че осем души бяха убити и стотици ранени по време на блъсканица на зрители, докато Травис Скот пееше. Жертвите са били на възраст между 14 и 27 години

Един от ранените обвини Скот и гостуващия певец Дрейк, че са предизвикали мелето и иска 1 милион долара обезщетение.

„Получихме показание от служител по сигурността, че някакво лице е инжектирало други хора с наркотици“, съобщава той.

По думите му служителят посегнал да хване гражданина и усетил убождане във врата си. Изпаднал е в безсъзнание и му е оказана помощ. Оживял е и медицинският персонал е забелязал убождане, подобно на това, което би се получило, ако някой се опитва да го инжектира, добави той.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук