computer учениците

След два успешно проведени дистанционни изпити по математика на 28.03.2020 г. и на 11.04.2020 г., на които се явиха близо 1100 кандидат-студенти, Техническият университет – София организира днес трети кандидатстудентски изпит по математика.

Това е поредна възможност за явяване на изпит за кандидати, които до сега не са успели да го направят, но също така за всички желаещи да повишат своя резултат от предходните изпити, съобщиха от университета.

Допуснатите участници трябва да имат отдалечен достъп чрез непрекъсната интернет връзка до компютърна конфигурация с налични и работещи видеокамера и микрофон. Изпитът ще се проведе чрез използване на специализирана университетска платформа и приложението Google Hangouts Meet. Продължителността на изпита е 4 астрономически часа, разделени на два модула по 120 минути, като между тях има 15 минути задължителна почивка. Обявяването на резултатите с точките ще се извърши автоматично след приключване на изпита и всеки кандидат-студент ще може да ги види в профила си. Допълнителна информация за предстоящия изпит може да се намери на страницата на ТУ-София – www.tu-sofia.bg .

ТУ – София междувременно проведе успешно още три отдалечени предварителни изпита – по рисуване, по композиция и по английски език.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук