Изключително драматичната победа на българския боксьор Кубрат Пулев срещу Богдан Дину беше помрачена от един „акт на радост”. Българинът целуна по устните спортната репортерка Джени Суши. Жестът предизвика буря от реакции, като бе наречен дори „откровен сексуален тормоз“.

Ето какво пише в международния печат за случката:

„Ню Йорк Поуст”

Последният боксьор, който беше нокаутиран от Владимир Кличко – Кубрат Пулев – насилствено целуна репортерка по време на интервю след мача му в неделя.

Българинът остана близо до върха в най-тежката категория, отстранявайки през уикенда румънеца Богдан Дину в Калифорния.

Пулев запазва рекордното си представяне от 27 победи и една загуба (от Кличко през 2014г.) Последната му жертва обаче е Джени Суши.

 

Репортерката отразяваше мероприятието и направи бързо, странно интервю с Пулев, след победата му.

На видеото се вижда, че Пулев все още е в кръв и с разбито око. След като беше попитан дали заслужава да се бие срещу Тайсън Фюри, Пулев каза „да” и награби Суши, за да я целуне.

Пред news.com Суши казва, че моментът е бил „малко неудобен и странен. ”

„Мирър”

Наричат го претендентът за шампион в тежка категория, за който никой не говори. Сега обаче Кубрат Пулев със сигурност е видял шанс да заговорят за него, привличайки вниманието на целия свят.

Пулев е разкъсван в социалните мрежи, след като насилствено целува репортерка след последната му битка.

След въпрос от журналистката, последва изключително неудобен момент – той й хвана лицето и я целуна по устните. Тя явно се забавлява от това, но Пулев отнесе сериозни критики в интернет заради дръзкото си поведение.

„Vegas Sports Daily”

Медията на репортерката също не остана безучастна. В свое становище тя пише:

„На 23 март 2019 г., след боксовия мач между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници – Джени Суши, стана жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от Пулев, докато правеше интервю с него. Работим в контакт с Джени, както и с мениджърския екип на Пулев, за да разследваме случая и да уточним правилните стъпки или действия, които следват от такъв неприятен казус.

Кубрат Пулев, Джени Суши

Искаме ясно да заявим, че Vegas Sports Daily цени по-високо сигурността и достойнството на своите служители и сътрудници от всички кликове, рейтинги и приходи. Ние се гордеем, че създаваме журналисти, които обичат спорта и създават качествено съдържание. И искат да си вършат работата в среда, свободна от тормоз и обиди. Това, което се случи с госпожица Суши е напълно неоправдано и споделяме нейните шок, болка и смущение.

Vegas Sports Daily също така цени правата на жените и техния принос за нашата медия. Те трябва да се чувстват сигурни от обиди, непредизвикани атаки и тормоз на работното им място.

Твърдо сме зад Джени Суши и продължаваме да търсим разрешение на случая.“

РЕАКЦИЯТА НА КУБРАТ ПУЛЕВ

В своя профил в Инстаграм българинът написа:

„До всички мои фенове, които може би са видели как целувам репортерка след победата ми в събота. С репортерката Джени всъщност сме приятели и аз бях толкова щастлив след победата, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и приятелите ми за нашето празненство след успеха. На видеото се вижда как след целувката и двамата се смеем и си благодарим. Няма нищо повече в тази случка“.

Засега, освен краткия коментар, Джени Суши – известна като майсторката на голото суши, не е коментирала случката.

По всичко изглежда, че медията, за която тя работи, се опитва да придаде огромна важност на казуса, разпалвайки скандал. Дали това е търсен PR ефект или не, оставяме на вас да прецените.

В международните издания коментарите също са разнопосочни. Специализираното издание „Боксинг нюз 24” пише, че Пулев не е поискал разрешение от репортерката, за да я целуне и тя изглеждала „смутена”.

„Боксинг нюз 24”

Боксьорът в тежка категория Кубрат Пулев е под пара в социалните медии, заради това, че целуна репортерка по устата в края на интервюто й след победата му в неделя.

37-годишният Пулев изненада жената, целувайки я по устните. Репортерката изглеждаше смутена от целувката и каза: „Добре, благодаря. Боже, Господи”. Не изглежда Пулев да я е питал за разрешение да я целуне. Репортерката също не изглежда като новобранка в целуването, но определено беше смутена.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!