ЦСКА

ЦСКА обяви, че билети за секторите Г и Б вече не се продават поради достигане на максимално допустимите бройки. Освен това клубът предупреди феновете на Ботев Пд, че в сектор Б няма да се допускат хора, закупили билети за други сектори.

Ето и официалната позиция на „червените“:

„Армейци

във връзка с последната заповед на Министерството на здравеопазването относно стриктното спазване на противоепидемичните мерки и допускането само на 1000 души в един сектор по стадионите, Ви информираме, че билети за секторите Г и Б вече не се продават, поради достигане на максимално допустимите бройки. Пропуските за А и В са ограничени и все още се продават до достигане на позволения лимит.

Изрично предупреждаваме феновете на гостуващия тим, че в сектор Б няма да се допускат хора, закупили билети за други сектори. Пределно допустимите 300 пропуски за гостуващата агитка вече са изчерпани и допълнителни няма да бъдат пускани в продажба!

Припомняме също така, че днес абонаментни карти за новия футболен сезон ще се продават в администрацията на стадиона, която ще е с работно време от 14:00 до 19:00 часа.

Умоляваме всички фенове, които ще посетят двубоя да спазват задължителната социална дистанция и да се разположат минимум на 1.5 метра един от друг!

Реваншът от полуфиналите за Купата на България срещу Ботев (Пловдив) е днес (24 юни) от 20:30 часа на стадион „Българска армия“.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!