маймуна, телефон

Хитра маймуна успя да използва мобилния телефон на служителка на зоопарка, за да поръча продукти в Интернет, когато жената заминала за кратко време по служебни задължения.

Момиче от Китай, работещо в зоопарк, се притесни, когато откри, че част от парите са изчезнали от личната й сметка. Средствата отишли за закупуване на храна, въпреки че самото момиче нямало нужда от нея. Естествено, тайнствените разходи тласнаха китайката да разследва случилото се и отговорът скоро беше намерен.

Последователно пресъздавайки действията си, служителката на зоологическата градина си спомни как е оставила телефона си на работното място, когато е заминала за кратко по служебни задължения. За щастие стаята, в която работи дамата, е оборудвана с камери за видеонаблюдение. Затова момичето побързало към пункта за сигурност, за да разгледа събитията, които са се развили по време на нейното отсъствие.

След като гледа видеото, дамата сглоби картинката. Момичето се грижело за маймуната, която седяла до нея в същата стая. В един момент настойникът започнал да проверява имейла на телефона си, когато животното започнало да показва, че става гладно. Оставяйки устройството отключено, китайката отишла за храна, но след това забавлението започва.

Без да се замисля, маймуната взе смартфона на момичето и просто си поръча храна за себе си, без да чака кога „двукраката“ реши да донесе вкусотиите. Най-удивителното е, че приматът купи само най-необходимите неща, така че дамата дори не се наложи да отмени поръчката. Видео от местопроизшествието беше публикувано на 11 ноември в „YouTube“ канала „Info – Viral – Fun“ и то вече е събрало десетки хиляди гледания.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук