В болницата казаха, че не съм пукнал крака, но съм имал проблеми, колегата ми е със спукано ребро. Но при такава силна катастрофа минахме метър и то бая минахме метър, защото колата до половината я няма. Това заяви големият български певец Васил Найденов, който вчера претърпя тежка катастрофа край Казанлък.

Инцидентът стана на АМ „Тракия“, 46-я километър в посока Бургас. Найденов със своя импресарио е пътувал към Казанлък за участие в предизборен концерт на местна коалиция, когато се случва инцидентът.

В Казанлък го приеха в многопрофилната болница с контузия в коляното, където го стабилизираха и той успя да излезе на сцената, макар и с много силни болки в крака. Васко Кеца разказа, че катастрофата е била изключително тежка, но са се разминали на косъм.

„Бая силна катастрофа беше“, каза още Найденов. „Така ме боляха краката, че не можех да ходя и не ми беше до уплаха, забравих за уплахата. Какво се случи – просто пред нас караше много хубав Мерцедес нов модел и в един момент рязко намали, а отдясно имаше ТИР и ние попаднахме в капан, нямаше къде да отидем – трябваше или да се ударим в ТИР-а, или в Мерцедеса, защото той намали рязко скоростта поне с 40-50 км/ч по-малко и автоматично се случи катастрофата“, разказа още певецът.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук