Една Мукавана продаде мъжа си и купи с парите дрехи на децата /снимка: Замбия обзървър/

Жена разбра за изневярата на мъжа си, но не изгуби самообладание, а сключи сделка. Действието се развива като във филмов сценарий: жената от Кения се прибира вкъщи по-рано от работа и заварва мъжа си в спалнята с любовница. Измамената съпруга не вдигнала скандал, а мъжът ѝ не се опитал да обяснява каквото и да е – всичко било ясно. Той си събрал багажа и напуснал дома си мълчаливо.

Краят на тази история, обаче, бил малко по-различен, отколкото във филмите, пише сайтът „Пулс.орг“.

След като съпругът не се обадил повече от седмица, Една Мукавана не се разстроила, а намерила изгоден за себе си изход от ситуацията. Основната ѝ грижа била свързана с трите ѝ деца, за които баща им очевидно изобщо не се вълнувал. Затова кенийката решила да се свърже с любовницата на мъжа си и да ѝ предложи изгодна сделка – новата възлюбена на съпруга ѝ да плати 20 долара /в кенийски шилинги/, а в замяна на това Една няма да пречи на щастието на влюбените.

Двете жени се споразумели за сума, равна на 17 долара. Самата Една не съжалявала ни най-малко за постъпката си, тъй като мъжът ѝ имал навика на пие и не ѝ помагал. Изкараните по този начин пари тя похарчила за децата си, на които купила подаръци и нови дрехи. Съдбата на съпруга ѝ не я интересува – Една е категорична, че ако той поиска прошка и пожелае да се върне, тя няма да го допусне повече в живота си.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук