29-годишната Екатерина Лисина е руски модел и държи първото място за жената с най-дългите крака в света! Тя дори ще бъде вписана книгата за Рекордите на Гинес за 2018г.

Краката й са са с дължина от 133 сантиметра! А самата Екатерина е висока 2 метра и 5 см! В телевизионни интервютата дамата споделя, че е залята от мъжко внимание и дори е получила покана за вълнуваща роля във филма „Ръгби момичета”.

крака

„Снимките ще бъдат в Англия. Така ще имам шанс да бъда включена в книгата на Гинес и като най-високата актриса в света”, казва тя.

крака

Екатерина е бивша професионална баскетболистка с олимпийски бронз.

„Нямам проблеми в личния си живот”, споделя тя, подчертавайки, че мъжете не трябва да са високи, за да хванат окото й.

„От дълго време имам много почитатели и сега техният брой нараства с всяка минута”, категорична е моделката.

Освен това, тя има шестгодишен син също е гигант и е тежал почти 5кг при раждането.

крака

„Харесвам си височината. Това е необичайно – и всичко необичайно привлича вниманието. Освен това обичам да експериментирам с външния си вид. Харесва и да променям цвета на коса си и да се обличам екстравагантно”, споделя още Екатерина.

„Както всяко момиче, имам собственото си мнение за един добре изглеждащ мъж. Предпочитам тъмнокос мъж с кафяви очи. Нямам нищо против височината на човека. Просто искам да срещна добър човек”, допълва тя.

Височината й обаче има недостатъци. Дъщерята на двама баскетболисти разкрива:

„Имам проблеми в самолетите, особено когато не съм седнла до авариен изход или в бизнес класа, трябва да протягам краката си в пътеката и затруднявам стюардесите да обслужват пътниците”, обяснява моделът.

Освен това изпитва затруднение да си купува дънки и заради това повечето й дрехите са шити по поръчка.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!