Журналистът от БНР Петър Волгин коментира във фейсбук предстоящия конкурс за шеф на БНТ. Новата изцепка на Волгин, който се произнася все по-често като първа и последна инстанция по всякакви актуални събития и теми в страната и в държавата, идва след кратко затишие след скандала с Волгин – подкрепата за подпалвачите на крана за демонтаж на паметника “ 1300 години…“ пред НДК.

Който и да стане шеф на БНТ, задължително трябва да свърши едно нещо – да разкара колкото се може по-бързо целия соросоиден мениджмънт на телевизията. Заради тези „меринджеи“ БНТ отдавна е заприличала на стенвестник, списван от „Америка за България“. Доста е неприлично хем висока държавна заплата /от нашите данъци/, хем спомоществователство от „АзБ“. Поне от кумова срама да се появяваше някое критично репортажче за Големия брат, ама къде ти такъв плурализъм. За шефовете в БНТ „плурализмът“ се изразява в това кой да се подмаже по-сладострастно на спонсорите….“, пише Волгин.

Волгин1307

През 2016-а година Петър Волгин бе кандидат за директор на БНР. Тогава той обяви в платформата си  за управление на националното радио, че ще направи чистка в националната медия, в която работи и сега. На конкурса Волгин се обяви за операция „Чисти ръце“ в радиото с участието на ДАНС и прокуратурата, в случай, че стане директор.

 

Иво Инджев : Българските рашизоиди се наслаждават на палежите в София и Хамбург

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук