Анджелина Джоли, Бритни Спиърс

Известните не говорят с охота за първите си сексуални преживявания. Но когато направят това, обикновено ни оставят безмълвни.

Анджелина Джоли разкри, че е загубила девствеността си на 14-годишна възраст.

„Сексът не беше достатъчен за мен, нито емоциите. Исках да бъда с този мъж още по-близка, затова взех нож и го нарязах. Той ми отговори по същия начин. Така докато двамата бяхме в кръв, осъзнахме, че между нас има имахме нещо специално“, споделя актрисата.

Линдзи Лоан е правила секс за пръв път на 13 години.

„Вярвах, че животът ми ще бъде много по-добър, защото загубих девствеността си с първото богато момче, което се появи в живота ми. Мислех, че го обичам и исках да го направя щастлив във всеки един смисъл. Това не беше добър начин на мислене“, заключава скандалната актриса.

Джони Деп също за пръв път се е отдал на своите страсти на 13 години.

„Бях на 13 години, когато загубих девствеността си, на 14 опитах всички възможни наркотици, пиех по няколко бири и бях чест гост в кабинета на директора на училището. Просто исках да видя какво е да бъдеш от другата страна на заключените врати“, споделя той.

Бритни Спиърс твърди, че е била решена „да се пази“ за първата брачна нощ, но след това започнала да се среща с Джъстин Тимбърлейк и той станал първият, с когото тя е била интимна.

Въпреки това чуждестранните медии твърдят, че поп принцесата е загубила девствеността си на 14 години. Майка й сподели в книгата си, че тогава е била с 18-годишно момче, а не с Тимбърлейк.

На 14-годишна възраст е изгубила девствеността си и Ким Кардашиан. Тя разказва, че е разговаряла с майка си и с гинеколог, преди да вземе решение за такава стъпка.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук