Семеен приятел на Кайли Миноуг разкри, че певицата е демонстрирала най-голямата възможна „любов и всеотдайност“ към бившия си като се е изръсила с 8 000 паунда, за да му плати имплантите за коса.

Питър Форд, който е репортер ветеран в развлекателната индустрия и многогодишен приятел на Кайли, сподели през австралийското радио KIIS FM за безкрайните подаръци и жестове, които певицата е правила за по-младия си екс годеник Джошуа Сас по време на връзката им. Сред най-скандалните дарове е трансплантацията на коса, която австралийката е платила, за да му угоди и да му докаже, че е готова на всичко за него.

„Тя му даваше всичко от себе си. Нещо, което е нормално за връзка и което тя се радваше да прави. Той не се опитваше да изкопчи пари от нея. Просто тя наистина искаше този път нещата да проработят“, каза Форд.

А междувременно Сас не спира да бълва змии и гущери по повод Кайли, която е с 19-години по-възрастна от него. По-рано той заяви, в свое изявление, че дори се чувства облекчен, че няма да се ожени за нея и да бъде част от семейството й.

“Слава Богу, че това не завърши с брак“, каза той. „Щеше да е още по-объркано и отвратително.“

Кайли Миноуг сложи край на връзката си с британския актьор Джошуа Сас близо година, след като обявиха годежа си. Причина за раздялата е вероятна изневяра на Сас.

Според британския в. „Сън“ Миноуг е изхвърлила от дома им в Лондон Сас, тъй като той е станал „прекалено близък“ с 34-годишната испанска актриса Марта Миланс.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук