Американската певица Мадона заяви, че думите ѝ от протестния марш срещу президента на САЩ Доналд Тръмп във Вашингтон, са били разбрани неправилно и извадени от контекста от медиите. Заради изказването ѝ върху нея се стовариха многобройни критики.

В „Инстаграм” Мадона написа, че иска „да изясни някои неща”.

„Аз не съм жесток човек, не пропагандирам насилие, и е важно хората да чуят и разберат изказването ми изцяло, а не просто да чуят едно изречение, извадено от общия контекст”, пише звездата.

„Аз говорех с метафори когато споделих две гледни точки към нещата. Първата е да се надяваш, а другата е да чувстваш гняв и възмущение, които чувствах и аз”, отбеляза певицата.

Според нея действията, извършени в пристъп на гняв, не променят нищо, а единственият начин да се променят нещата към по-добро е любовта.

Припомняме, че в събота по време на масовата протестна акция против Доналд Тръмп във Вашингтон, наречена „Женски марш”, Мадона произнесе реч, в която използва редица нецензурни и спорни изказвания.

Тя заяви, че „много е размишлявала върху това дали да не взриви Белия дом”.

Много телевизионни компании, които излъчваха изказването на певицата пряко, бяха принудени да прекратят излъчването, след като Мадона произнесе няколко нецензурни израза.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук