Личен съдия ще се погрижи детайлите около развода на холивудската двойка Брад Пит и Анджелина Джоли да останат в тайна. Това става ясно от първото съвместно изявление на двамата актьори, откакто през септември миналата година актрисата подаде молба за развод.

Загрижени за децата си, Джоли и Пит се споразумяха всички детайли относно процедурите за разтрогване на брака им да останат в тайна. За целта те ще използват личен съдия, който ще се погрижи за развода им.

“Двете страни и техните съветници са подписали споразумение, което да защити личните права на семейството им. За тази цел всички документи по бракоразводното дело ще бъдат запазени в тайна, а личен съдия ще се погрижи за решенията по делото и разрешаването на възникналите по време на него проблеми. Родителите са решени да действат заедно, за да могат да запазят отношенията в семейството си непокътнати”, се посочва в изявлението на двойката.

В своята молба за развод Анджелина поиска пълно попечителство над шестте им деца: Мадокс (15), Пакс (13), Захара (11), Шайло (10) и близнаците Нокс и Вивиън (8). Тя помоли на Брад да му бъдат разрешени посещения, но според американските медии, актьорът желае с Джоли да си разделят попечителството. През ноември ФБР разследва Пит по обвинения за насилие над 15-годишния Мадокс, но не откриха доказателства за такова. По-късно той и Джоли подписаха споразумение, според което децата остават при нея, а Брад ще има право да ги вижда в присъствието на психолог.

Откакто новината за развода стана публична, Брад и Анджелина странят от общественото пространство и рядко се появяваха на публични събития. Тази неделя вечер обаче, Пит изненада всички, като излезе на сцената на наградите “Златен Глобус”, за да представи филма “Лунна светлина”, на който е продуцент. Актьорът бе видимо в добро настроение и поздрави колегите си, които го посрещнаха с продължителни овации. Това накара американските медии да отбележат, че е очевидно на чия страна са повечето звезди в Холивуд.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук