Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни по всяка вероятност няма да вземе участие във финалната битка със Саутхемптън за Купата на Лигата, която предстои тази неделя. Мениджърът на „червените дяволи“ заяви, че английският нападател страда от мускулна травма и не знае дали той ще бъде готов, за да бъде в състава му срещу „светците“.

„Рууни е контузен, Фил Джоунс е контузен. Не мисля, че те ще се възстановят. Те все още не са тренирали с отбора и не съм сигурен, че ще са готови да вземат участие и в срещата със Сент Етиен в сряда“, споделя Моуриньо.

Припомняме, че Манчестър Юнайтед се наложи над Сент Етиен с 3:0 на „Олд Трафорд“ и е почти сигурен участник в 1/8 финалите на Лига Европа.

Отборът на Хъл Сити победи Манчестър Юнайтед с 2:1 у дома в реванш от полуфиналите за Купата на Лигата, но „червените дяволи“ се класираха за финала с общ резултат 3:2.

Първата среща на „Олд Трафорд“ завърши с успех 2:0 за тима на Жозе Моуриньо.

„Светците“ победиха Ливърпул с 1:0 и като домакини и като гости в полуфиналите за Купата на Лигата. Така играчите на Клод Пюел ще спорят за трофея с Юнайтед, които са вдигали 4 пъти титлата.

Саутхемптън от своя страна има финал на този турнир през далечната 1979 година, но тогава „светците“ губят от Нотингам Форест в спор за трофея.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук