Помага ли приликата с известна личност в индустрията за филми за възрастни? Този въпрос не е задаван досега, но по-долу ще ви запознаем с някои професионалистки, които биха могли да отговорят, тъй като имат прилика с дами – знаменитости.

Меган Фокс

 

Холивудската звезда Меган Фокс има английска двойничка под псевдонима Меган Кокс /промяната на фамилното име идва от едно от жаргонните наименование на пенис – cock, което иначе значи „петел“/. Тя е родена в Саутхемптън и е с 3 години по-малка от американската звезда. Ето още един аргумент да не се вярва на зодиите – Кокс е зодия Дева.

В училище момичето минавало по-скоро за зубрачка и правела впечатление на начетена и умна. След навършване на пълнолетие се пробвала в кастинги и фотосесии, но не пробила, а популярността й се появила едва когато на 21 години започнала да се снима във филми за възрастни. Тя скочила направо в дълбокото – пропуснала първоначалните снимки на лесбийски сцени, които служат като въведение в професията, и направо минала на твърдо порно. Използвала е много псевдоними и се е спряла на този, който акцентира на приликата й американската актриса – Megan Coxxx.

Джилиън Андерсън

 

Нейната близначка е Кимбърли Кейн. Тя е на 32 години, родена в малко градче в САЩ. Изборът й на кариера и път в живота става по-разбираем, когато научим, че майка й е била порнопродуцент. Сериалът „Досиетата хикс“ /The X-files/ е вървял в САЩ когато Кимбърли е била на възраст 10-19 години, а във филмите за възрастни прощъпулникът й е бил на следващата година след завършването му.

Не е известно дали е забелязала приликата си с Джилиан Андерсън по време на сериала, или някои от нейните зрители са обърнали внимание върху това, но Кимбърли се е снимала в няколкото части на филма „Досиетата секс“ /The Sex Files/ в ролята на… сами се сещате на кого.

 

Оливия Уайлд

 

Оливия Уайлд е широко известна с участието си в сериалите „Доктор Хаус“ и „Винил“, където се разсъблече, както и в много фирми. Малко известно е, че преди 32 години нейна двойничка се е родила в Унгария – бъдещата актриса във филмите за възрастни под псевдонима Софи Линкс.

Може би „Доктор Хаус“ щеше да има различен сюжет, ако там имаше такъв медик като на снимката. За Софи се оказа, че информацията е малко, въпреки обилната филмография. Тя има акаунт в Туитър, но той не е поддържан от половин година. Все пак съдържа лични снимки, направени, така да се каже, в процеса на работа.

Бритни Спиърс

 

30-годишната Тийгън Пресли е с 4 години по-млада от знаменитата си двойничка Бритни Спиърс, с която много я сравняват. Родена е в Тексас, САЩ. Като малка активно се е занимавала с танци и е представяла страната си в различни международни състезания.

Популярността идва с кариерата в индустрията за забранени филми, започнала за нея през 2004 година /на 18 години/. По думите й решила да прави това, за да отмъсти на бившия си приятел /всъщност не е оригинална, сигурно е взела идеята от „Кралицата“  Джена Джеймисън, която каза, че е започнала по същата причина/. Момата явно се е разсейвала от мъката по приятеля с усилна работа, тъй като само за първите си 8 месеца е заснела 70 филма. През 2006 година девойката се прославила, като измисли да продаде на търг гръдните си импланти.

Пресли има много професионални награди, в това число и попадане в 12-те най-знаменити жени на американския „Максим“ през 2010 година.

Риана

Въпреки че самата Риана се снима в доста еротични видеа, който иска повече и „по-горещо“ с нейния образ, да потърси нещо от творчеството на 27-годишната Лавиш Стайлс. И тя е американка, родена в Ню Йорк. Кариерата й започва през 2007 година, на 18. Успехите си дължи в голяма степен на гърдите си от размер 4, които, за разлика от прелестите на много нейни колежки, са естествени.

Обаче има и лоши новини – момата е напуснала работа и, съдейки по нейния профил в „Инстаграм“, е спряла да прилича на Риана. Клипчета с нея и досега се опитват да пробутат за видеа с Риана, на което Лавиш не спира да се чуди:

„Да се побъркаш – хората смятат, че Риана е заснела домашно видео с Дрейк преди година, въпреки че това там бях аз“ – развенча тя в Туитър видеото, за което се твърди, че уж било „изтеклото“ домашно клипче на Риана с Дрейк. Ако сте го гледали и сте му повярвали – извинете за разочарованието.

Шакира

Кармел Мур е родена преди 30 години в Англия и е с 8 години по-малка от колумбийската звезда, с която я сравняват. Преди да попадне на екрана, е била продавачка в малък магазин.

В новата си професия попаднала случайно през 2004 година, когато работела като фотомодел и на една от сесиите попаднала на пич, който я придумал да я подготви за кастинг в САЩ. „Защо пък не“ – казала тя и така се почнало.

Славата я настигнала бързо и веднъж даже щяла да си изпусне автобуса, защото някакъв почитател я познал и много държал да си общува с нея. В едно свое интервю Мур признава, че заради работата си е поохладила интереса си към секса в неработно време.

Наталия Полонская

26-годишната Абигейл Джонсън много напомня за главния прокурор на Крим Наталия Полонская. И това не е учудващо, защото Абигейл всъщнос се е родила наблизо – в Чехия. 10 години по-младата звезда не е успяла да се снима във филм в ролята на главен прокурор, защото кариерата й в забранения жанр е била между 2008 и 2013 година, а Полонская стана известна от пролетта на 2014 година.

Сега Абигейл работи като фотомодел, преводач и продавач на сувенири в своя сайт. Играе и на компютърни игри. Кой знае – ако Чехия проведе референдум и се присъедини към Словакия, може и на нея някой да предложи някаква водеща длъжност в новата словашка област.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук