"Отровното трио" - роф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян
На снимката: "Отровното трио" - проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян

От „Отровното трио“ реагираха на вчерашното изказване на председателя на парламента Цвета Караянчева пред Би Ти Ви, в което тя заяви, че са финансирани от мафията.

„Ние сме легитимна власт, а част от протестите са финансирани от олигарси в чужбина“, са думите на председателя на парламента, казани в телевизионното интервю, които са възмутили протестиращите.

В профила си във фейсбук адвокат Николай Хаджигенов, който е част от „Отровното трио“ заяви, че още в понеделник ще заведат дело срещу Караянчева. А парите, които ще спечелят ще дадат както обикновено на детската онкохематология на ИСУЛ.

„В Понеделник ще осигурим възможност на умната кърджалийска преЦедателка на НС да докаже твърденията си, че олигарси плащат на Триото за протеста.
Цената на въпроса е 3 000лв., като частичен иск от 30 000лв., които ще отидат, както обикновено в детската онкохематология на ИСУЛ“, се казва в изявлението на Хаджигенов.

От своя страна проф.Велислав Минеков каза, че “Отровното трио“ ще поиска от Би Ти Ви право на отговор заради твърденията на Цвета Караянчева.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук