Канадката Лори Шортал е може би най-големият карък сред феновете на Адел по целия свят. Учителката по музика от Нюфаундленд е платила около 10 000 долара за концерти на британската певица, но така и не я е гледала на живо. Причината – трите изяви, които искала да посети, били отменени.
Както е известно, миналия уикенд идолката на милиони по света отмени двата си концерта на „Уембли“ в Лондон заради препоръка на лекар. Именно на единия от тях е щяла да бъде Шортал. Освен това канадката се е озовала с „изгорели“ билети през 2011 г. в Хюстън и във Финикс през 2016-а. Петцифрените разходи, профукани от учителката, са били освен за билетите, и за пътувания, спане и закупуване на артикули на нейната любимка. Тя твърди, че е изминала цели 20 000 мили, за да осъществи мечтата си, но уви.
Преди три дни Лори публикува пост във фейсбук, с който моли за лична среща с Адел. „Искам да се видим само за пет минутки и да изпием по чаша чай“, пише Шортал, която добавя, че не обвинява певицата, тъй като трябва да се грижи за гласа си.

Тя се шегува, че смята да пребори каръщината си с лотариен билет, от който се надява да спечели сериозна сума, за да покрие разходите си.
Александър Иванов
За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук