У НАС

От 10.30 ч. в залата на ет. 4 в Министерството на здравеопазването министър Костадин Ангелов и неговия екип ще дадат пресконференция, на която ще бъдат представени мерките в сектор „Здравеопазване“ в подкрепа на здравната система и работещите на първа линия срещу разпространението на COVID-19.

От 09.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за престъпление по служба срещу Евгени Крусев.

От 10.10 ч. . в сградата на КЕВР на бул. „Княз Дондуков“ 8–10, ет. 4 ще се проведе обществено обсъждане от разстояние на Проект на Методика за изменение и допълнение на Методика за определяне на цени за достъп и пренос на природен газ през газопреносните мрежи, собственост на „Булгартрансгаз“ ЕАД.

От 10.00 ч. в конгресен център „Глобус“, зала „Европа“, етаж 2, пл. „Македония“ 1 ще се проведе пресконференция на КНСБ.

От 11.00 ч. пред сградата на Министерски съвет ще се проведе протест на туроператори и туристически агенти.

От 14.30 часа при храм-паметник „Св. Александър Невски“ ще бъде даден старт на I етап на 67-та Международна колоездачна обиколка на България, с преминаване през курортен комплекс Боровец и финиширане в Пазарджик в 17.30 часа.

От 15.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа молбата за изменение на мярка за неотклонение на Лиляна Деянова – Лилана.

ОТ СВЕТА

Службата на ООН за човешките права публикува доклад за ситуацията на задържаните жени в Северна Корея.

Среща за политиките на Федералния резерв.

Среща на съвета за сигурност на Ливан след сблъсъците по границата с Израел.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!