Жена от Флорида пренебрегна предупреждението на съпруга си да избягва да ходи около езеро северно от Маями заради опасност от нападение на алигатор и загина. Тя най-вероятно е била завлечена във водата от един от тях, съобщи Си Ен Ен.

Почти 4-метров алигатор е бил заловен и в корема му бе намерена ръката на жената. Тя е била идентифицирана по характерна татуировка.

Малко преди изчезването си жертвата е била видяна да разхожда кучетата си на брега. Свидетелка казала на следователите, че я видяла да върви и когато пак погледнала назад към жената с кучетата, тя била изчезнала. Според разследващите  случая кучетата имали пресни наранявания.

Според местните жители районът е известен с алигаторите и в резултат на това хората, разхождащи кучетата си, винаги са предупреждавани да не пускат любимците си от верижката. Кучетата са в предпочитаното меню на големите влечуги.

„Често ходя на мястото /на трагедията – бел. ред./ със съпруга и децата си. Можеш да ги видиш – там редовно има 8-9 алигатори. Съобщавано е в социалните мрежи за алигатори с големи размери в тези води. Те са огромни“ – каза жена, живееща наблизо.

Жертвата е разпозната от брат си по татуировката на ръката, извадена от алигатора. Продължава търсенето на останалата част от тялото, която още не е изядена. Езерото е затворено за посетители до второ нареждане.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!