Анджелина Джоли

Анджелина Джоли отдавна не се е появявала на големия екран, като нейният последен филм беше през 2017 година. Настъпи моментът отново да се насладим на присъствието й с продължението на новия й филм „Господарка на злото-2“.

Първата част излезе през 2014 г. и разказа малко по-различна версия на приказката за Спящата красавица. Джоли изигра ролята на злата фея, която първоначално беше една от добрите, но когато стана кралица, се превърна в чудовище. За да отмъсти за човека, който я е предал, тя решава да убие най-скъпото му, а именно дъщеря му Аурора. В ролята на момичето влезе Ел Фанинг, която показа страхотна игра и утвърди своята слава на една от обещаващите млади актриси.

Филмът имаше невероятен успех сред малки и големи, така че „Дисни“ реши да направи продължение. Сега отново виждаме Анджелина Джоли на екрана като ужасна вещица.

Сюжетът се развива 5 години след събитията в първия филм и ще покаже връзката между Малифисент (Джоли) и Аурора. И тук се появяват първите любовни трепети на момичето, което тревожи героинята на Анджелина. Във филма влиза и Мишел Пфайфър в ролята на кралица Ингрид, майка на Филип – принца, в която се влюбва Аурора.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!