анкета

В последния месец на засилена предизборна кампания социологическите агенции се надпреварват да публикуват проучвания, в които ту дават предимство на ГЕРБ-СДС, ту на ПП–ДБ като фаворити да спечелят предстоящите пети поредни подред извънредни парламентарни избори. В подобно положение се оказаха и ДПС и Възраждане, които пък си оспорват третото място, според различните социологически агенции.

Затова от ДЕБАТИ.БГ попитахме нашите читатели кой ще спечели парламентарните избори на 2 април. Резултатите от анкетата показват, че според тях първа сила ще бъде новосформиралата се коалиция ПП-ДБ с 59% от гласовете. Втори ще са ГЕРБ-СДС с 20%, а трети „Възраждане“ с 14%.

Вероятно някои ще се учуди, че резултатите се различават драстично от тези на социологическите агенции, но това са днешните нагласи на читателите на ДЕБАТИ.БГ по отношение на политическите партии. След една седмица те могат да се променят и  да бъдат и съвсем различни. Все пак читателите на ДЕБАТИ са сред по-образованите и по-успелите хора в нашето общество и те имат вероятно малко по-различно мнение от останалите.

Коя политическа партия/коалиция ще спечели изборите на 2 април?
За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

1 коментар

  1. По-образован с диплома и по-успял е относително. Няма никаква гаранция, че образованите реално са такива, и че по-успелите (има се предвид в количеството пари) са реално по-успели.

    Образован е този, който е намерил смисъла на живота и по-успял е този, който е намерил или осъзнал какво е истинската любов в живота.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук