Виктория Георгиева

България е на финал на Евровизия 2021 – най-престижната музикална надпревара в света! Виктория успя да донесе петото класиране на България във финала. Това ѝ дават право да се бори за голямата победа на 22-ри май.

Българският представител на Евровизия 2021 изпъкна с емоционалното си изпълнение, което накара цялата публика в залата RotterdamAhoy да избухне в бурни аплодисменти. Комплиментите си не скриха и останалите участващи делегации, които определиха България и Виктория като един от големите фаворити за победа в тазгодишното издание на надпреварата.

Виктория Георгиева с първи думи след класирането на финал:

“Направихме го заедно! България е на финал на Евровизия 2021! Емоцията на сцената беше неописуема и не можах да сдържа сълзите си. Благодаря на всички, които ме подкрепиха – на семейството ми, на невероятните ми продуценти и на БНТ, които ми дадоха възможността да участвам на Евровизия, на генералните спонсори на българското участие и най-вече на всички вас, които повярвахте в мен! На 22-ри май ще взема участие в големия финал на Евровизия и ще пея за всички вас, защото това е нашият момент! Обичайте семейството си и оценявайте всеки миг в живота! Обичам ви!”

Големият финал на Евровизия 2021 ще се проведе на 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто на живо по БНТ 1 от 22:00 часа.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук