Ден след интервюто на дъщеря си и зет си, което взриви целия свят, бащата на Меган Маркъл също реши да поиска своите няколко минути слава. В специално интервю за предаването Good Morning Britain Томас Маркъл се опита да вземе своето от създалата се ситуация. И както Меган се опитва да притисне Кралицата, така собственият й баща се опитва да печели на неин гръб.

Пред „Good Morning Britain“ той заяви, че ще продължи да говори по медиите, докато дъщеря му не го потърси. Според него британското кралско семейство не са расисти. Той определи думите, които Меган твърди, че са изречени в Бъкингам относно цвета на кожата на сина й, като „глупаво изказване“.

Томас Маркъл отново отправи сериозни критики към зет си Хари.

„Всички правим грешки, но никога не съм играл гол билярд и не съм се обличал като Хитлер – неща, които Хари направи“, коментира той.

По време на интервюто Томас заяви, че докато е бил болен, дъщеря му го е оставила сам. Опитвайки се да играе ролата на жертва бащата на Меган усърдно търси начин да получи не само своите пет минути слава.

Очевидно е, че търси и материални облаги.  Все пак дори и напуснала двореца дъщеря му си остава със завидно финансово състояние.

Бащата на Меган се е разстроил от чутото в интервюто

Маркъл, който е гледал цялото двучасово интервю за CBS, каза, че е бил „разстроен“, когато е видял най-малката си дъщеря да казва на Опра, че кралският живот е толкова стресиращ, че е самоубийствен.

„Наистина ме разстрои, както казах, за нея щеше да е по-лесно да се свърже с мен, с някой друг от членове на семейството ни“. Когато беше отбелязано, че е говорила с Хари,  Маркъл казва, че съпругът й Хари „очевидно не я е подкрепил толкова добре“.

Томас Маркъл използва момента, за да подкани дъщеря си да се свърже с него.

Маркъл заяви, че се извинил „100 пъти“ за сключване на сделка с папарашки фотограф преди Кралската сватба през 2018 г. и призова двойката да го срещне с Арчи сега, когато живеят само на 70 мили от дома му в Мексико.

„Бих искал да кажа отново. Съжалявам за това, което направих. Това беше преди две години. Но аз се опитах да й се компенсирам. Сега съм само на 70 мили. Никога не съм спирал да я обичам. Не съм съгласен с всички неща, които моите деца правят. Но аз винаги ще ги обичам. И със сигурност обичам Меган „.

 

Меган и баща й са в лоши отношения от години. Той не присъства на сватбата й през 2018 г. Първоначално уж заради здравословни проблеми. След това стана ясно, че двамата са скарани.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!