Сдружение БОЕЦ

За две мегапрестъпления срещу държавата и националните интереси на България, които са в ход съобщават от Гражданско движение БОЕЦ на страницата си във фейсбук. Те призовават за ежедневни протести, акции и демонстрации.

ДЕБАТИ.БГ публикува пълния текст на съобщението.

ВАЖНО!

БОЕЦ предупреждаваме за две мегапрестъпления, които са в ход. Престъпления срещу държавата и националните интереси на България.

Първото престъпление е умишлено връщане на България в енергийната робия на ГАЗПРОМ. Това става по прозрачен план – целенасочено саботиране и забавяне на пуска на газовата връзка с Гърция и отказ от доставка на 6 танкера втечнен газ. Вкарване на хаос в системата и умишлено предизвикване на криза и недостиг на газ и като единствено решение да ни бъде представен нов договор с ГАЗПРОМ. Тези, които ни обявиха за вражеска държава и ни спряха незаконосъобразно и едностранно газа ще ни бъдат представени за „спасители”. Както Борисов ни спасяваше от комунистите. За това престъпление, ако служебния кабинет посмее да го извърши, министрите и Радев ще бъдат съдени и осъдени. А това служебно правителство ще бъде първото, което ще бъде свалено от власт с граждански протести. Да видим дали МВР на Радев ще бие зад колоните на Министерски съвет, както МВР на Борисов. Този път и Гешев няма да ги спаси.

Второто престъпление, за което БОЕЦ предупреждаваме и реагираме от две седмици е подготовката на мащабна схема за манипулация и фалшификация на изборите. В ход е брутален процес на масови уволнения на всички нива и във всички структури на държавната администрация. Наглед нелогични всъщност те имат своето обяснение. Това е „Модела ГЕРБ” за правене на избори чрез контрол и експлоатация на държавната администрация. Сигурни 200 – 250 000 гласа, които плюс гласовете от общинската администрация (90% от общините са феодални владения на ГЕРБ и ДПС) и гласовете от контролирания корпоративен вот на обръчите от фирми на Буда и Пеевски да осигури изборната победа на коалицията „Газпром” – ГЕРБ, ДПС, Радев (Янев). Залага се и на дълъг мандат на Радев – избори и след тези избори, ако плана не сработи от първия ход и в този случай контрола над държавната администрация е още по важен.

„Преврат на зелените чорапи’ нарекохме от БОЕЦ този процес защото повечето от новите назначения на Радев на ръководни позиции са бивши военни, бивши служители на МВР и ченгета от ДС (бивши ченгета няма).

БОЕЦ и гражданите няма позволим мафията да бъде върната на власт от Радев и страната да бъде хвърлена отново в блатото на корупцията и кремълската енергийна робия. Призоваваме за ежедневни протести, акции и демонстрации, които да ескалират, за да спрем нашествието на петата колона. Всеки ден на площадите и бой до дупка!

Оставка, съд и затвор за националните предатели.

С призива за споделяне и подкрепа!

Текстът е публикуван във фейсбук страницата на сдружението, заглавието е на ДЕБАТИ.БГ.

Още новини от деня – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук