бонус депозит

Със сигурност сте виждали тази дума – бонус – повече, отколкото подозирате. Това е нещо много специално и се предоставят абсолютно навсякъде, както към мобилния ви план, в магазина и дори, когато пазарувате малко по-мащабно. Не трябва да се изненадваме, че това е една добра практика и при букмейкърите и онлайн казината. Ще открием към този момент, че има наличен бонус в Efbet и същият дава възможност за по-смела игра, по-сериозно забавление, при това единствено и само с възможност за печалба – не губим абсолютно нищо от своя собствен депозит и именно това привлича всички клиенти.

Следователно идва и другият въпрос: каква е разликата между бонуса без депозит и бонуса при презареждане? Не трябва да се изненадваме, че в портфолиото на всеки реномиран бранд има секция с такива промоционални условия, чиято единствена цел е да направят престоя на клиентите много по-приятен. Тук е моментът да заявим, че макар и да говорим за преведени средства, те не са свободни за изтегляне, а се предоставят за игра, другото важно нещо е, че печалбите от тях са свободни и оставени в ръцете на всеки клиент.

Кой е по-добрият бонус? Всеки бонус е достатъчно добър, особено след като ни предоставя възможност да се забавляваме, при това без да рискуваме собствените си средства. Практика на реномираните брандове е след време, когато опознаят своя клиент и видят кои игри са му интересни, да направят персонална оферта, като към нея добавят и бонус за презареждане, отговарящ на неговите интереси. Обикновено това се случва чрез известие на електронната поща, в профила на клиента или по телефона чрез смс. Но трябва да запомним, че този бонус идва със зареждането ни на сметката, следователно е бонус с някакъв депозит.

Другият вариант е да попаднем на така наречените бонуси без депозит, те са точната противоположност. В някои моменти, за нашата активност ще получим именно такъв допълнителен бонус, може да се дава на някаква стъпка от игри, посещения на платформата и други правила, които самият бранд е преценил и изпълнява по свое усмотрение. Генералната идея в това отношение е, че не се изисква да правим депозит, а просто да изберем дали да вземем бонуса – всеки един бонус може да бъде отказан, но на този етап не само няма такава практика, а и никой не е решил да се раздели с него.

Какви са основните разлики? Нека започнем с това, че докато бонуси като този за презареждане са със значително по-висока стойност, бонусите без депозит не са чак толкова впечатляващи, но пък са и достатъчни, за да се позабавлявате малко повече като приемате този жест като комплимент от самия оператор. Именно тази практика създава лоялни клиенти и показва, че забавлението е на първо място.

Нека не забравяме, че точно това е един от основните елементи, които клиентите разглеждат много често и в последните години наблюдаваме и оформянето на една тенденция при разглеждането на всички онлайн оферти, внимание към детайлите, общите условия, дори търсенето на анализи, с които всеки почитател на риска да избере правилната платформа, която подхожда най-точно на неговия вкус.

Важно е да запомним, че бонусите имат някакви условия и са предоставени за забавление, като винаги ще открием всички подробности в определената секция на самия бранд, достатъчно е просто да обърнем внимание.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук