На снимката: Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на президента, който по-рано днес заяви, че единствените думи на Борисов, които ще имат значение, ще са тези, които ще каже пред главния прокурор.

„Днес президентът Радев казва, че най-важните ми думи щели да бъдат пред новия главен прокурор. Откъде знаеш кой ще е новият главен прокурор? Кой ще е той и защо точно моите думи. За твоите думи да попитат – за торбичките на Пламен Узунов. Може първо този нов главен прокурор тях да попита. Или за всичките ти там далавери на твоя кръг”, каза Борсов.

По думите му президентът отсега знае какви задачи ще даде и на главния прокурор.

„Затова е този зор да се сменят прокурорите. Мен не ме е страх. Толкова много неща мога да кажа на новия главен прокурор за Радев и неговата компания, че разговорът ще тръгне в друга посока”, каза лидерът на ГЕРБ.

„Очаквахме, че поне на днешния ден, този, който по Конституция е призван да потушава острия дебат на политическите партии – защото това е смисълът на  демокрацията, целта на президентската институция, ще успее да потуши неразбирателствата“, заяви в Пловдив бившият премиер Бойко Борисов.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!