Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов възобнови старата практика да обикаля различни крайща на Бълария с колата, докато излъчва на живо. Този път дестинацията беше Бургас, а по пътя дотам имаше доста сериозни предупреждения за политическата обстановка в момента. 

България е в условия на диктатура, Радев нарушава конституцията ежедневно. Има си срокове, няма значение, той казва – тук толкова, рекетьорски. Всичко зависи само от диктатора. И неговите марионетки си раздават големия финансов ресурс от олигарси, които главния прокурор вкара в ареста, каза той

По думите вниманието се отклонява от истинските проблеми.

След концерта настава тишина и хаос. Свидетели сме на ежедневни скандали и свидетелства за корупция. Как така Бойко Рашков вече не се е самосезирал за това, което чухме вчера по БНР между Тошко Йорданов и Татяна Дончева?, допълни Борисов визирайки размяната на остри реплики между двамата.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че партията му ще се запомни с направеното в страната – например в Бургас има санирали 185 блока. Не пропусна и да разкритикува действията на служебното правителство.

Добре, че успяхме да преведем парите за пътя от Бургас до Слънчев бряг, защото сигурно щяха да спрат изграждането му, както направиха с АМ „Хемус“. До 2 месеца пътят ще бъде асфалтиран, доуточни той.

По думите му смъртната заплаха към шефката на НС Ива Митева била измислица, за да се отклони вниманието от истинските проблеми.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!