Борисов Костинброд
На снимката: Бойко Борисов

Ако зависи от Радев, околовръстният път на Пловдив няма да бъде завършен. Това написа бившият премиер Бойко Борисов във социалната мрежа “Facebook”. В поредният си пост лидерът на ГЕРБ говори за почтеност в политиката и за отговорност.

Той разкритикува действията на служебното правителство и ги обвини в 300% ръст на сметките за ток. Той заяви, че през последните 10 години не е спряна нито една европрограма, а сега от както Румен Радев управлява, те спират една по една.

„Увеличение на цените на тока – 300%. Искам, но в кавички, да продължим промяната, в която ние не искаме да сме част, а искаме да продължим градежа на градовете и селата“, заяви Борисов от Пловдив.

Спирането на 400 милиона, които страната ни няма да получи, е доказателство за некадърно управление.

„Дойдат ли социалистите на власт, начело с Румен Радев, европейското финансиране спира“, твърди лидерът на ГЕРБ.

Борисов съобщи, че бившият вече председател на Столичния общински съвет Елен Герджиков е напуснал всички заемани постове по негово искане. Според лидера на ГЕРБ Герджиков не е справял с работата си.

Във „Facebook“ Борисов написа, че 113 години след обявяването на независимостта е добре да не забравяме, че правото да си свободен и независим върви заедно със задължението да си отговорен. По думите му „политическата криза, в която, ни вкара избраният за обединител, се преодолява с отговорност“.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!