Бойко Борисов
На снимката: Бойко Борисов по време на онлайн заседание на кабинета

С една невинна реплика, казана в тичиния му стил, Бойко Борисов изпокара предходния лидер на левицата Сергей Станишев и настоящия такъв – Корнелия Нинова. В онлайн включване от болницата, където е опериран заради скъсан менискус, Бойко Борисов  обясни вчера, че няма да иде в Народното събрание. Той невинно, някак безпомощно си призна, че поводът за отказа му са две неконтролируеми според него жени. И уточни: “Казвах още на Станишев – спри ги тея Мая и Корнелия, излез ти. Истерични, злобни жени”.

Нинова нападна Станишев, че е координирал изгонването й от БСП с Борисов

Борисов признава, че е координирал със Станишев махането ми

Чухте ли Борисов? От дума на дума, си дойдохме на думата….

Публикувахте от Корнелия Нинова в Вторник, 20 април 2021 г.

„Борисов признава, че е координирал със Станишев махането ми. Чухте ли Борисов? От дума на дума, си дойдохме на думата. Той проговори за задкулисието, което сам създаде. Какви ли разкрития ще направи още? Това написа в личния си профил във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред „Позитано“ от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можахте да купите“, нападна тя Борисов.

Борисов захранвал БСП любимци с обществени поръчки

„Интересно е, че в изброяването на имена днес пропуснахте най- големите си любимци в БСП, които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко-продажба на имоти, на горива. ВЕЦ-ове, назначения. Като сте казали А, кажете и Б“, отсече лидерът ан БСП.

„Едно знам със сигурност – и до Я да го изкарате, мен ме няма във Вашата азбука“, отсече Корнелия Нинова.

Станишев: Не го послушах и сега тя е лидер на БСП

„Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна”. Задкулисно – от парламентарната трибуна. Е, не го послушах и днес тя е председател на БСП. И я моля да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията.“ Така Сергей Станишев отговори на нападките, които по-рано лидерът на социалистите Корнелия Нинова отправи към него.

Той и зададе и няколко болезнени въпроси, на които се очаква днес Нинова да отговори. Вероятно през фейсбук страницата, както общуват тримата политици.

  1. Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС? А БСП трябваше да плати тази скъпа цена на изборите?

2. Какво налага превръщането на БСП от голяма, демократична и сложна партия в средна, опростена, лидерска формация?

3. Как като единствена опозиция губиш поредните избори и отблъскваш половин милион избиратели?

“Късно е, колеги, за китка!” Цитат от днес, от брифинга на ръководството на “Позитано” 20, с който Нинова нападна партиите на протеста. След всички опити на същото ръководство да се покаже като участник в протестите. Откривате ли политическа логика? Аз вече не откривам дори здрав разум“, завърши отговорът си към Корнелия Нинова Станишев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!